Accesul pe lac

La sosirea pe lac, înainte de a se deplasa pe standul de pescuit, pescarii au obligația să se oprească la sediul administrației în vederea prelucrării și însușirii regulamentului lacului.

Mașina poate fi trasă în dreptul standului pentru descărcarea echipamentului. După ce și-au descărcat echipamentul pe stand, pescarii au obligația să își ducă mașinile în parcarea amenajată lângă clădirea administrației. Mașinile vor ramâne în parcare pe toată durata partidei de pescuit.

La sfârșitul partidei, pescarii își pot aduce mașinile la stand pentru incărcarea echipamentelor, dar numai după ce au înștiințat administrația. Este interzisă circulația cu mașina în incinta lacului fără știrea și acordul administrației.

Administrația lacului își rezervă dreptul de a controla bagajele sau mașinile pescarilor în orice moment de la accesul în iincintă până la părăsirea incintei. Refuzul de a permite controlul bagajelor sau al mașinii se poate considera furt si poate atrage suspendarea dreptului de a pescui pe lacul Iannis.

Accesul pe lac sau ieșirea de pe lac sunt permise de la răsărit pana la apus atât pentru clienți, cât și pentru vizitatori. Vizitatorii nu pot rămâne pe lac pe timpul nopții. Mașinile vizitatorilor nu pot fi aduse la standurile de pescuit. Mașinile vizitatorilor vor rămane în parcarea amenajată de lângă cladirea administrației pe toata durata vizitei. 

Circulația cu mașina pe lac se face cu viteză mică. Viteza maximă admisă în incinta lacului este de 15 km/h.